Hov Ungdomsskole bidrar til TV-aksjonen

Hov ungdomsskole på Ringerike har hatt solidaritetsuke for TV-aksjonen og Røde Kors. Elevene har jobbet på tvers av klasser og trinn med tema ulike temaer knyttet til krig og konflikt.

Øivin Rannem Lund i Røde Kors og Vegar fra TV-aksjonen mottok det fine mosaikkbildet. Mosaikk-bildet er laget av Gina Engen 10C, Sara Lekve 10B, Frida Norli 10C, Silje Bondehagen 10C, Sara Bakken 10C, Håkon Trume 10C.

Hov ungdomsskole på Ringerike har hatt solidaritetsuke for TV-aksjonen og Røde Kors. Elevene har jobbet på tvers av klasser og trinn med ulike temaer knyttet til krig og konflikt.

Alle klassene har lagd fotofortellinger om Syria, Sør-Sudan, Mellom-Amerika, Afghanistan, Somalia, Myanmar og norske asylforhold. Fotofortellingene tar for seg begrepene integrering, regler i krig, å være på flukt og asylprosessen. Fotofortellingene var en del av utstillinger på den åpne aksjonskvelden torsdag.

Elevene ved Hov ungdomsskole klarte å samle inn 25050 kroner til TV-aksjonen!

Flere av elevene lagde en mosaikk av glass som ble overrakt til Røde Kors sin president, Sven Mollekleiv sammen med sjekken.

- Tusen takk for et fantastisk fint bidrag og gratulerer med en flott gjennomført solidaritetsuke, sier Vibecke Østby, leder for TV-aksjonen.

Publisert 22.10.16 av Blimed2016