Pakket TV-aksjonsmateriell på rekordtid

På Fossheim Verksteder ble det i sommer jobbet iherdig for å gjøre klart til TV-aksjonen. – Et stort oppdrag som vi gleder oss til, sier de ansatte.

Terje Asprusten, ansvarlig for TV-aksjonen her i år (t.v.) Line, Pål, Andreas og Øyvind Quist, avdelingsleder for produksjonen. (Foto: Fossheim Verksteder)

Over 500 komiteer er i sving over hele landet for å forberede høstens vakreste eventyr, TV-aksjonen. Nå kan alle de frivillige glede seg over at brosjyrer, buttons, t-skjorter og vervemateriell er på vei, takket være en effektiv og arbeidsom gjeng ved Fossheim Verksteder på Hasle i Oslo. På rekordtid ble ti av ansatte ved arbeidsmarkedsbedriften i sommer ferdig med å pakke ned 40.000 buttons, 10.000 plakater, 11.000 t-skjorter, 500 hettegensere, 150.000 vervekort og 150.000 brosjyrer, i tillegg til armbånd, ballonger og annet tilbehør.

-Det ligger mye logistikk og planlegging bak prosjektet TV-aksjonen, sier Andreas Underland Mjelva logistikkansvarlig i TV-aksjonen. - Vi setter utrolig pris på det gode samarbeidet vi har med Fossheim. De ansatte der gjør en utmerket jobb med å få materiellet pakket i tide.

Oppdrag med mening

Fossheim er en arbeidsmarkedsbedrift for mennesker med behov for tilrettelagt arbeid. De gjør mange manuelle pakke- og distribusjonsoppdrag blant annet for næringslivet. Det tok de ti arbeidstakerne 14 dager å pakke ned produktene for TV-aksjonen. 

– Dette e tredje året vi er med, så vi vet hva vi skal forberede oss på. Det er en oppgave våre arbeidstakere gleder seg til. Det er stort oppdrag, uttalte Øyvind Quist, avdelingsleder for produksjon på Fossheim til Avisa Groruddalen tidligere i sommer. 

Quist sier at årets aksjon er spesielt viktig sett i lys av hvordan situasjonen er i verden er i dag. – Krig og vold skaper enorme lidelser. Derfor er årets aksjon så viktig, sier Quist.

Bedriften hadde egentlig hele juli på å utføre oppdraget, men var ferdige allerede den 15.

-Vi er imponert over gjengen hos Fossheim. De er viktige medspillere for å få en vellykket TV-aksjon. Materiellet trengs i arbeidet for å engasjere 100 000 bøssebærere til den 23. oktober, sier Mjelva.

Om Fossheim

  • Fossheim er en arbeidsmarkedsbedrift som ble startet i 1967.
  • Selskapet er eid av Oslo kommune og stiftelsen Fossheim Verksteder. NAV er selskapets største enkeltkunde og kjøper attføringsrelaterte tjenester gjennom cirka. 166 tiltaksplasser.
  • De tilbyr sine deltakere praksis internt i bedriften innenfor kantine, miljøarbeid og produksjonsrelatert arbeid. De tilbyr også deltakerne sine arbeidspraksis i det ordinære arbeidslivet.
  • Fossheim er leverandør innen pakking, montering, adressering, utsending, emballering, catering og mer.
  • Bedriften har cirka 70 ordinært ansatte fordelt på administrasjon og drift, arbeidsledere, veiledere, fagpedagoger og jobbkonsulenter.
  • Bedriften er lokalisert sentralt på Hasle i Groruddalen

 

 

Publisert 06.09.16 av Blimed2016